Naujienos ir pranešimai spaudai

Atgal į naujienas
2018 12 07

Svajonių atostogas įsigyti tapo dar paprasčiau

Kelionė – pati geriausia dovana bet kokiu metų laiku ir bet kokia proga. Artėjant didžiosioms metų šventėms, lyderiaujantis Baltijos šalyse kelionių operatorius „Novaturas“ pasirūpino, kad jas įsigyti taptų dar paprasčiau ir patogiau. Bendrovė pradėjo bendradarbiauti su didžiausiu šalyje bilietų platintoju „Bilietai.lt“: nuo šiol jo sistemoje galima įsigyti specialius „Novaturo“ dovanų kuponus svajonių atostogoms.

Pasak „Novaturo“ generalinio direktoriaus ir valdybos pirmininko Lino Aldonio, kelionė neabejotinai yra pati vertingiausia dovana sau, savo šeimos nariams ar draugams – visų pirma todėl, kad niekada nepadovanosite to paties. Išsirinkę tinkamą kelionę, pradžiuginsite ir aktyviausią keliautoją, ir didžiausią namisėdą.

„Dovanodami kelionę, kartu su ja dovanojame ir pačias geriausias emocijas – atradimo džiaugsmą bei laisvę patirti. Kelionė nuostabi dar ir tuo, kad neretai pateikia įvairių nuotykių bei staigmenų. Artėjant didžiosioms metų šventėms, savo artimiesiems galite paruošti ypatingą staigmeną: padovanokite jiems žiemos kelionę į kurį nors Naujųjų metų dvasia alsuojantį Europos miestą ar pasiūlykite ten sutikti 2019-uosius“, - sako L. Aldonis.

Svajojantiesiems metų pabaigą sutikti svečioje šalyje, „Novaturas“ pateikė specialius šventinius pasiūlymus: gruodį naujametinę kelionę galite įsigyti už ypatingą kainą. Sutikti Naujuosius metus galite Europos sostinėse Paryžiuje, Berlyne, Prahoje ar kituose miestuose - Veronoje ar lenkiškąja Venecija vadinamame Vroclave.

Tą galite padaryti ir įsigiję „Novaturo“ dovanų kuponus „Bilietai.lt“ kasose ar internetu: siūlomi 50, 100, 200, 500 ir 1000 Eur vertės nominalai. 

„Įsigyti kuponus yra labai patogu – norimą kelionę ir jos datą vėliau galės pasirinkti pats kupono turėtojas. O rinktis tikrai yra iš ko: „Novaturas“ siūlo gausybę keliautojų jau pamėgtų, populiarių poilsinių, pažintinių, taip pat egzotinių kelionių krypčių. Galite savo artimiesiems padovanoti galimybę Naujuosius sutikti kurioje nors Europos sostinėje, trumpam pabėgti nuo žiemos ir pasimėgauti šiltųjų kraštų saule, o galbūt paslidinėti“, - teigia L. Aldonis.  

„Novaturo“ grupė pagal pardavimų apimtis ir keleivių skaičių yra didžiausias kelionių operatorius Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje. Operatoriaus rinkos dalis regiono užsakomųjų skrydžių segmente sudaro daugiau nei 40 proc. Nuo 2018 m. kovo 21 d. „Novaturo“ akcijomis prekiaujama Varšuvos ir „Nasdaq Vilnius“ vertybinių popierių  biržose.